Saturday, 22 September 2012

"Sommaren" 2012

OBS! Varning för många bilder!

Var ett tag sedan jag uppdaterade här. Det är för att det egentligen inte har hänt så mycket i mitt liv de senaste veckorna, eller?

Jo, det har i alla fall hänt en del saker som bidragit med att jag inte riktigt orkat uppdatera bloggen.


Jag klippte mig i fingret. Det gjorde jäkligt ont.


Dusk konverterade till nunna vilket gjorde både mig och Mark konfunderade över hur vi uppfostrat henne egentligen.


Jag och Munchkin myste i soffan sisådär 4veckor, dvs mer eller mindre hela min semester. Vi var så himla trötta!


Experiment med ägg! Det hela började med en diskussion om det spelade någon roll om man kokade ägg med varmt vatten från kranen (fler farliga ämnen i sig) eller om man kokade med kallt. Skulle ägget suga åt sig de farliga ämnena från det varma vattnet? Så vi testade att koka ägget i karamellfärg för att se om färgen skulle ta sig igenom skalet.


Det gjorde det inte. Så hädanefter kan ni med gott samvete koka ägg i varmvatten från kranen!


Jag sprang midnattsloppet med Emma och David. Det regnade och det var kallt, vilket verkar ha blivit en tradition för midnattsloppet i Göteborg. Tog mig runt i alla fall även fast jag inte orkat träna på länge.


Jag rensade garderoben på kläder som jag växt ur, tydligen lagt på mig lite under sommaren. Kändes skönt att rensa, men nu är dock garderoben väldigt tom...


Jag och Emma åkte upp till Stockholm för att springa DN halvmarathon. Brorsans flickvän skulle spring också. Jag drog mig dock ur i sista sekund och valde istället att springa runt halva stan och heja på Emma och äta glass. Jag kände mig inte riktigt i form för att springa en halvmarathon. Men Emma var duktig och tog sig runt bra! 


Jag fick skaffa mig en vaktgris. Hade köpt kakor innan jag åkte till Stockholm som maken min lovade att han inte skulle äta upp. I förrgår när jag blev jättesugen, av någon anledning, på mina kakor så hittade jag dem inte i köket. Det visade sig att Mark ätit upp alla utom 2st. Jag blev så ledsen att jag nästan började gråta så i förebyggande syfte vaktar nu grisen de nya kakorna. 

Ajuste! Det hände ju en till stor grej i början av sommaren!

Vi fick överraskande nog reda på att vi väntade barn! Detta var nog första reaktionen från oss båda, erm whaaat!? Men några dagar efteråt, när vi kommit över första chocken, kändes det mycket bättre.2 comments:

Daniela said...

Vad spännande :) Stort grattis! Nu vill jag ju självfallet ha mer information, så det e bara att skriva ett inlägg där du förklarar lite närmare. Typ vilken vecka, hur stor magen e, när ni du har BF osv :) Grattis igen!

Anonymous said...

Omg! En mini gnu!