Saturday 10 April 2010

Bjudning

Ser nu att bjudning på lägenheten som vi kollade på i torsdags har börjat. Den är för tillfället uppe i 725.000:-. Man kan bjuda på nätet, wierd. Den mäklaren som var hos oss i fredags
rekommenderade inte att ha så man kan bjuda direkt över datorn, tydligen mindre chans att man då kan övertala folk att bjuda liiiiite mer. Hon var väldigt sneaky, berättade om en del knep för att få folk att spendera mer pengar än vad de från början tänk. Men första intrycket var att hon verkade otroligt vettig och en bra mäklare.

Mark är iväg för att köpa indisk mat till sin sjukling. Såg Slumdog millionair tidigare och blev sjukt sugen på indisk mat, eller rättare sagt sjukt sugen på peshwari naan. Det är ett naanbröd med krossade nötter och russin i mitten. Hur gott som helst. Åt det första gången i England för några år sedan, fanns inte här i Sverige då. Men vi har hittat åtminstone en restaurang här i Göteborg som säljer dem. Om ni ser det på menyn på något indiskt ställe, tveka inte att prova!

Håller på och försöker ringa stället nu och beställa mat men upptaget. Typiskt! Oh nu kom jag fram. Hungrig som en gnu. Ska bli gott med mat.


No comments: