Saturday 20 March 2010

Woho uppe!

Igår sattes hyllor och skåp upp i vardagsrummet ÄNTLIGEN!



Katterna var självklart tvungna att provsitta hyllorna. Nu vet vi iallafall att de håller för lurvbollar.

Snyggt blev det också. Så här ser det ut nu när Mark har satt dit dörrarna på väggskåpen, får se om vi orkar sätta upp saker på hyllorna etc imorgon.


Här är nyklippta E och D! Vi hade en väldigt trevlig kväll med god mat och gott sällskap. Även fast köttet blev lite rött. Men att steken fortfarande muade och mer eller mindre knatade omkring i köket skrämde oss inte, nom nom nom.



I dag fick vi sova till 10, helt otroligt. Eller vi blev först väckta vid 7snåret, Mark gick upp och gav dem mat och sedan somnade vi båda om. Vaknade ett flertal gånger mellan 7-10 men vi gick inte upp förrän 10. Katterna blev så lyckliga när vi äntligen hasade oss upp att de sprang omkring som gnuer.

Det enda som var ett måste idag var att vi var tvungna att åka till Bäckebol för att lämna tillbaka borren till Bauhaus. Så efter jag ätit frukost och läst tidningen begav vi oss iväg. Var skönt ute, svalt men inte för kallt och solen tittade till och med fram några gånger. Både jag och Mark orkade inte riktigt gå omkring i affärer idag så vi gick bara snabbt in på Clas Ohlsson och Mediamarkt för att kolla efter lister som man kan gömma kablar bakom. Kom hem tomhänta, vi visste inte direkt hur många vi behövde eller var vi skulle sätta upp dem så vi kanske gör det nästa helg istället, hihi.

Dessa sötnosar låg bredvid mig när jag läste i soffan efter vi kommit hem. De är så gulliga när de ligger och kramas och tvättar varandra, men det brukar inte dröja länge innan någon av dem blir lack och så börjar de kivas.






Nu ska jag gå och värma upp rester från igår och läsa lite till.

No comments: